Make your own free website on Tripod.com

 

Derma kepada

Angkatan Belia Islam Malaysia (ABIM)

Klik di sini!!

Derma kepada

Hidayah Centre

Klik di sini!!

Derma kepada

Mangsa Gempa Bumi di Pakistan

SMS 39665

Type gempa2 atau gempa5

 

 

MEMULAKAN PERNIAGAAN

 

Di sini saya ingin membentangkan suatu kaedah yang dapat menjanakan pendapatan dari kaedah perniagaan yang menguntungkan dan mudah. Rata-rata di dalam internet kita dapat melihat pelbagai peluang perniagaan. Di bawah ini saya sediakan senarai peluang perniagaan yang boleh membawa pulangan yang menguntungkan. Sila klik senarai di bawah untuk melayari laman web bisnes- bisnes tersebut:

 

1)      Sumbangan Ikhlas

2)      Autodownline Raja Prepaid

3)      Luxor-Biz MLM Autodownline Finder

 

Persoalannya, Mengapakah saya memilih 3 perniagaan dia atas!? Jawapannya tersenarai di bawah mengikut jenis perniagaan.

 

1)      Sumbangan ikhlas 

Ini bukanlah suatu perniagaan tetapi ia adalah suatu cara  untuk mendapatkan bantuan dari sesama umat Islam. Apakah bantuan ini? Ada yang terlampau banyak hutang  kerana perniagaan, anak sakit, ibu bapa sakit dan lain-lain.lagi. Di sini saya ingin menjadikan sumbangan ikhlas ini sebagai suatu ‘platform’ atau pentas bagi Umat Islam mendapatkan dana bagi perniagaan. Marilah kita membantu sesama Umat Islam supaya taraf ekonomi kita menjadi lebih baik di samping itu kita juga dapat membantu mereka yang memerlukannya bagi masalah kesihatan dan sebagainya.Pengguna internet di Malaysia kini berjumlah lebih dari 8 juta pengguna!

‘kalau rugi RM30.00 sahaja, kalau untung berapa!!!!…’

 

2)      Autodownline Raja Prepaid

Ia adalah sebuah Multi Level Marketing yang dapat memberikan pendapatan sehingga RM6,000 sebulan. Bukan itu sahaja, ia akan memberikan downline kepada anda secara automatik. Ia amat mudah dan merupakan pembelian prepaid yang menjadi keperluan kepada pengguna telefon bimbit masa kini. Pengguna prepaid masa kini berjumlah 14 juta orang!!

 

3)      Luxor-Biz MLM Autodownline Finder

Ia merupakan sebuah perkhidmatan yang akan menyediakan ‘downline’ bagi anda. Mereka merupakan ahli syarikat Multi Level Marketing tempatan yang memberikan pendapatan yang lumayan. Mereka yang telah menjadi ahli dan berusaha bagi syarikat tersebut telah mencapai pendapatan sehingga RM25,000 sebulan!! Bayangkanlah pendapatan yang anda boleh perolehi selama setahun!